PROIZVODNJA

 
Kompanija UNA bavi se proizvodnjom konopa, pluta i mreza vec dugi niz godina i neprekidno radi na usavrsavanju radnika i unapredjenju masina
 

konop ikonice D

-Proizvodnja konopa od 1 do 50mm
ikonice MREŽA RIB

-Ribarske mreže gotove i po narudžbi

KOŠ ikonice

-Sportske i zaštitne mreže
OGRADA ikonice

-Ograde za ograničavanje plaža prema zakonima Morskog dobra

PLUTO ikonice D

-Proizvodnja pluta i krzaka
parangal a ikonice

-Parangali po narudzbi
 
pr 1
pr 2
pr 7
pr 4
pr 8
pr 6
 
 

Konopi

Kompanija UNA bavi se proizvodnjom konopa od svojih početaka.
Dugo godina to je bila ključna djelatnost oko koje se razvijao ostatak poslovanja kompanije.
U proizvodnom procesu do sada radili smo sa svim vrstama konopa: plutajucim ,tonucim, olovnim, sajli presvucenih kosuljicom .... Nasi radnici imaju dugogodisnje iskustvo u pravljenju konopa i zbog toga smo u mogucnosti izaci u susret klijentima sa najpsecificnijim zahtjevima.
Trenutno u pogonu imamo vise od deset specijalizovanih masina i uvijek tezimo za usavrsavanjem proizvodnje. Možemo se pohvaliti ponudom konopa dimenzije od 1 do 50mm I više, zavisno od potrebe klijenta.

 

Pluta

Uz proizvodnju konopa takođe se razvila i proizvodnja pluta koja su bila druga neophodna komponenta za kompletiranje ribarskih mreža.
Shodno zahtjevima morkog dobra razvili smo proizvodnju plutača za ograđivanje plaža i nametnuli se sa najpovoljnijom ponudom zakupcima plaža. Takođe u našoj ponudi se nalaze i razne vrste ribarskog alata od tvrdog stiropora.

 

Mreze

U kompaniji UNA posebno mjesto zauzima ponuda ribarskih mreža svih vrsta i namjena.
Tim iskusnih radnika svakodnevno radi na proizvodnji mreža zadovoljavajući želje i potrebe naših ribara bilo amatera ili profesionalaca.
Osnovni materijal - paha uvozi se u saradnji sa renomiranom italijanskom firmom Badinotti, a ostale komponente mreže su proizvodi UNA. Posebno mjesto u ponudi UNE zauzimaju sportske mreže za košarku, fudbal, rukomet, odbojku... U ponudi su i mreže za ograđivanje vanjskih i unutrašnjih terena, kao i zaštitu prozora u dvoranama.. standardnih i posebnih dimenzija, boja, rađene od konopa raznih promjera u zavisnosti od želje naručioca. .