UNA Agencija predstavlja: Bokokotorski zaliv

Back to News

UNA Agencija predstavlja: Bokokotorski zaliv

Ne postoji osoba koja je posjetila Boku, a da nije ostala zadivljena i ocarana ljepotom tog jedistvenog zaliva, najjuznijeg fjorda na svijetu. Okruzem monumentalnim planinama, oslonjen na more, sa nacinom zivota koji samo mozete dozivjeti ovdje, Boka plijeni i svojom ljepotom i svojom atmosferom.

Prema podacima koje iznosi najposjeceniji turisticki web portal Crne Gore Visit-Montenegro.com, za inostrane turiste Boka je na ubjedljivo prvom mjestu. Ne govore samo to milioni upita, vec i kruzeri koji vec godinama posjecuju nasu predivnu Boku i Kotor.

UNA Agencija, stoji vam na raspolaganju, ako zelite da BOKU dozivite na jedinstven i nezaboravan nacin. Naravno da zbog ogromnog broja klijenata, mi u svojoj ponudi imamo “klasicne” usluge, ali ono sto je nasa specijalnost, jesu jedinstvene brodske ture po Boki, obilazak Boke, obilazak jedinstvenih mjesta i lokacija.

Sa UNA Agencijom sigurno cete dozivjeti Boku na najiskreniji, najjedinstveniji i najnezaboravniji nacin. Posaljite upit, ili izvrsite rezervaciju jedne od mnogobrojnih opcija koje Vam nudimo.

Share this post

Back to News